Boekhouding voor zzp en starters

Bent u druk met het opbouwen en leiden van uw eigen bedrijf  en/of heeft u na een lange dag hard werken geen tijd meer om uw administratie te doen?
Is het antwoord op beide vragen “JA” dan bent u hard op weg een succesvolle ondernemer te worden!

Een eigen onderneming betekent dat u expert moet zijn in alle facetten van bedrijfsvoering. Maar niet iedereen heeft de tijd noch de zin om alles zelf te kunnen doen. Schoenmaker, blijf bij uw leest en aan besteed uw boekhouding uit aan Heijdra Finance. U bent toch ook expert op uw vakgebied?

Juist startende ondernemers en ZZP-ers hebben hun handen vol aan acquisitie, marketing en natuurlijk het realiseren van hun werkzaamheden. Vaak is dit de reden dat de boekhouding  niet de aandacht krijgt die het verdient. Heel jammer, want juist een sterke en transparante administratie is de onmisbare fundering van elk nieuw (en bestaand) bedrijf. Heijdra Finance biedt ondersteuning en oefent controle uit op verschillende vlakken. Natuurlijk helemaal afhankelijk en toegepast op de wijze waarop u misschien nu al (delen van) uw administratie zelf uitvoert.

Geen hoofdpijn over een achterstallige administratie of BTW-aangifte. Veel meer ruimte om uw werkzaamheden binnen uw bedrijf 100% focus te kunnen geven. Bel Cora Heijdra op 06-10074850. Dan nemen we samen door wat u nodig heeft voor een administratie die op orde is.

 

  • het opzetten van een (project)administratie of ondersteuning / advies hierbij
  • het verwerken van uw (project)administratie, al dan niet met behulp van het online boekhoudpakket Twinfield
  • het verzorgen van debiteuren- en crediteurenbeheer
  • het verzorgen van uw BTW-aangiften
  • het samenstellen van uw jaarrekening
  • het verzorgen van uw VPB-aangifte
  • het verzorgen van uw inkomstenbelastingaangifte
  • een extra eindcontrole op uw financiële administratie

corabutton

Vertrouw op de services van Heijdra Finance!

 

 

CONTACT INFORMATIE

Cora Heijdra

Het Hert 9
1398 EJ  Muiden
E: info@heijdrafinance.nl

T: 06-10074850

KvK nummer 55155324

BTW ID: NL0017.37.534.B.25